julie+loïc wedding highlights

julie+loïc wedding highlights

Cameraman huwelijksfilm in Wilrijk en Wijnegem (Antwerpen) 

Julie en Loïc hadden hun wettelijk huwelijk al een paar weken eerder voltrokken op het Schoon verdiep in het stadhuis van Antwerpen dus dat ja-woord heb ik niet kunnen filmen. De enthousiaste bruidegom was een tikkeltje te vroeg en zo kon deze trouwfilm maker met de suite al wat familiefoto’s maken in hun mooie tuin.

Cameraman trouwfilm in “Domein Byckhove” Wijnegem – Antwerpen

Na de Kerkelijke ceremonie reden we voor een gezellige receptie en lunch naar ‘domein Byckhove‘ in het Wijnegem. In het mooie park van het domein konden we ook onze trouwclip maken terwijl de fotografe haar trouwreportage maakte. Julie en Loïc genoten van elk moment en zo konden wij ongedwongen en zonder teveel stijf poseren een boel mooie videobeelden schieten.

Ongedwongen en spontane trouwfilm

Tijdens ons intake gesprek dat we maanden van tevoren hielden merkten julie en loïc dat ze bij trouwfilm maker Filip Wouters uit Sint-Niklaas niet stijf moeten poseren maar ongedwongen zichzelf zijn en genieten van elkaar en het moment.

Cameraman avondfeest huwelijk in “Byckhove” te Wijnegem.

De ideale romantische plek die Julie en Loïc zorgvuldig hadden gekozen voor hun receptie en avondfeest voor vrienden en familie was een schot in de roos. Deze cameraman filmde ook heel wat speeches ook met een aparte audio recorder. Deze trouwfilm was voor het koppel een geweldig succes en een aandenken dat niemand ooit zou kunnen vergeten. Trouwfilmer Filip Wouters keerde tevreden en moe naar Sint-Niklaas terug in de late uurtjes.

Bedankt Julie en Loïc dat ik erbij mocht zijn als jullie cameraman huwelijk en niet vergeten, wij zijn ook fotograaf huwelijk.

Bedankt ook voor jullie warme gastvrijheid en warme maaltijd ‘s avonds 🙂

Filip

Camera : Canon EOS C100 Mark II

Back to Top