Over ons

Wie staat er voor je klaar...

Filip Wouters, cameraman at work

Videoteam is sinds 2001 actief in videoproductie diensten. Ons eerste project, een muziekfestival (Rock on the Dock), nam ons mee naar de dokken in Antwerpen. De eerste jobs die we deden, werden allemaal nog gedraaid op digitale videobanden (Mini-DV) en we bestonden uit een klein team van twee man en zo werd onze naam geboren.

Videoteam is een klein bedrijf met zeer weinig overhead. Dit betekent dat elke cent van uw budget rechtstreeks gaat naar de creatie van productiewaarde. Dit betekent ook dat je, wanneer je belt, onmiddellijk met iemand spreekt die alles van je project kent.

Filip Wouters, eigenaar en hoofdgebruiker van videoteam, is sinds de jaren negentig actief in de filmbusiness. Hij begon als videograaf en redacteur, op 26-jarige leeftijd zijn eerste documentaires te draaien over en voor zijn familie, zonder eigen materiaal, enkel een geleende S-VHS camcorder en veel passie. De video's werden met veel lof ontvangen door vrienden en familie, en het kunnen tot op heden nog steeds gevonden worden in de kast van menig familielid.

Vandaag regelt Filip nog steeds crew en apparatuur en hanteert nog steeds zelf de camera's, alle nabewerkingen (montage, coloring, audio productie,...) doet hij zelf omdat hij er nog steeds van houdt om met elk project hand in hand te gaan. Wanneer je videoteam contacteert, is Filip dan ook de eerste die je ontmoet, en hij zal je goed verzorgen tijdens het volledige productieproces!

  • Movies
  • Editing
  • Photography
  • Special Projects

Recente projecten

Back to Top